Dit zijn de tofste gadgets van 2018

Door: Justin Doornekamp | 29 december 2018 12:44

Oculus Go
Blog

De decembermaand is altijd een goed moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar, maar ook om jezelf te verwennen met de tofste gadgets. Wij maken het je makkelijk en zetten de tofste gadgets van 2018 voor je op een rijtje.

Jabra Elite 65t (€169)

Deze draadloze oordopjes van Jabra zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook prettig in de oren. In vergelijking met andere oordopjes in dezelfde prijsklasse is de geluidskwaliteit bovendien erg sterk. Andere sterke punten: de krachtige draadloze verbinding, de batterijduur en de 4 geïntegreerde microfoons, waardoor je goed verstaanbaar bent tijdens telefoongesprekken. Omgevingsgeluiden zijn verder niet of nauwelijks meer te horen.

Anki Vector (€349)

De Anki Vector is geen volgroeide robotbutler die je brood kan roosteren en je belastingen kan doen, maar door de komende integratie met Amazon Alexa kan de robot evenwel een goed hulpje zijn in huis. Net als bij andere spraakassistenten kan Anki Vector vragen beantwoorden, maar ook foto’s maken en andere slimme apparaten in huis bedienen.

Sage Espressomachine The Oracle (€1678)

Voor dit koffiezetapparaat betaal je de hoofdprijs, maar je krijgt er wel wat voor terug. Kies via het touchscreen uit je favoriete koffies als latte, espresso, americano en cappuccino en laat het apparaat de rest doen. Alles werkt volautomatisch, dus geen gehannes meer met het bepalen van de dosering en het aanstampen van de koffie. Binnen een minuut staat je bakkie klaar. The Oracle is met een hoogte van 45 cm wel een bakbeest, maar door het stijlvolle uiterlijk past het koffiezetapparaat in iedere keuken.

Google Home Hub-smart display (€140)

Google heeft zijn eerste slimme scherm gelanceerd: de Home Hub. Het gaat om een apparaat met een 7"-scherm en een speaker aan de achterkant. Het scherm kan dienen voor het tonen van beeld van Nest-beveiligingscamera’s en zorgt voor visuele ondersteuning bij gepersonaliseerde suggesties, zoals het weer, verkeer, recepten en notificaties. Een handige toevoeging voor je Google Home dus. Hoewel Google Home inmiddels ook in het Nederlands beschikbaar is, werkt de Hub nog niet met de Nederlandse taal. Het slimme scherm is dan officieel ook nog niet te koop in Nederland, maar het is wel mogelijk om het te importeren vanuit de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk.

Oculus Go (€229)

De Oculus Go is een VR-bril zonder dat je een zware pc nodig hebt of afhankelijk bent van je smartphone. Als zelfstandige VR bril heeft de Oculus namelijk zijn eigen processor en sensoren aan boord, zodat je met de Go in één keer aan de slag gaat. De meegeleverde controller zorgt bovendien voor een onvergetelijke virtual reality-ervaring. Er zijn nu al meer dan duizend games en apps beschikbaar voor de bril. Je kunt kiezen uit de Oculus Go met een geheugen van 32 GB of van 64GB.

Apple Watch Series 4 (€429)

Afgelopen jaar kwam er ook een nieuwe smartwatch van Apple uit, de Apple Watch Series 4. Hiermee valt de conclusie te trekken dat de smartwatch, en dan met name die van Apple, eindelijk volwassen is geworden. Geen nerdy gadget meer, maar gewoon een écht nuttig horloge, dat een fijne aanvulling vormt op je smartphone, en een belangrijke partner is op het gebied van gezondheid, fitness en communicatie.

Spotify Apple Watch
Wat is voor jou de tofste gadget van 2018?

0 Reactie(s) op: Dit zijn de tofste gadgets van 2018

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.