Doom 3 BFG Edition verschijnt op 19 oktober

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 20 juni 2012 13:55

Apps & Software

Doom 3 BFG Edition zal op 19 oktober in Europa verschijnen voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Het betreft hier een bundel met de geremasterde versie van de originele shooter, zeven nieuwe levels en de Resurrection of Evil-uitbreiding.

Uitgever Bethesda maakt op zijn blog bekend dat de oorspronkelijke game uit 2004 en de uitbreiding Resurrection of Evil volledig geremasterd zijn voor deze heruitgave. "Hierdoor bieden ze mooiere graphics en slepen ze u aanzienlijk beter in de demonische wereld", aldus Bethesda.

The Lost Mission

Verder is de game in 3D speelbaar, heeft de studio een 5.1 surround-ondersteuning toegevoegd en zijn de zogenoemde save points in het spel verbeterd. Qua gameplay zullen spelers merken dat er nu een zaklamp op hun wapen is gemonteerd, waardoor de scènes in donkere omgevingen enigszins eenvoudiger moeten worden.

De zeven volledig nieuwe levels zijn in de game te vinden onder de noemer 'The Lost Mission'. In de Verenigde Staten zal de pc-versie van Doom 3 BFG Edition voor dertig dollar over de toonbank gaan. De console-games gaan veertig dollar kosten. Over een Europees prijskaartje van de bundel maakt Bethesda woensdag nog niets bekend.

[youtube]WYq2XWAQxUk[/youtube]

0 Reactie(s) op: Doom 3 BFG Edition verschijnt op 19 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.