Drive Backup 0.604

Door: Robbin Ooijevaar | 16 mei 2011 13:32

Apps & Software

Sommige usb-sticks zijn ons zeer dierbaar, bijvoorbeeld omdat er veel belangrijke documenten of handige programma’s op staan. Omdat sticks de neiging hebben kwijt te raken, is een goede back-up van de inhoud geen overbodige luxe. Drive Backup maakt automatisch en snel een veiligheidskopie van een usb-stick, zodra u de stick met uw computer verbindt.

Maak in (Mijn) Documenten een map aan waarin u de reservekopie wilt bewaren. Geef deze map een duidelijke naam, bijvoorbeeld Back-up van mijn usb-stick. Plaats uw stick, start Drive Backup en klik op Add new drive. Geef met de optie Usb to computer aan dat u een back-up van een stick wilt maken en bevestig met Continue. Selecteer vervolgens in de lijst de schijfletter van uw usb-stick en bevestig met Select. Plaats een vinkje bij Entire drive om de volledige stick te back-uppen en kies voor Accept. Verwijder de usb-stick en plaats hem opnieuw. Drive Backup maakt vanaf nu automatisch een reservekopie van alle bestanden op de usb-stick, iedere keer dat u de stick gebruikt.

Bang dat u de gegevens op uw usb-stick kwijtraakt? Drive Back-up maakt automatisch een reservekopie.

Drive Backup 0.604

Freeware

Taal Engels

Download Windows 1,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Drive Backup 0.604

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.