DVD Ranger ISOBuddy 1.1.1.3

Door: Robbin Ooijevaar | 05 juli 2011 15:24

Apps & Software

Dvd's en cd's worden via internet in een zogenaamd image-bestand gedistribueerd. Dit is handig om films en software van A naar B te krijgen. Het bekendste type image-bestand is iso. Andere standaarden als nrg, cdi en dmg komen ook voor, maar worden niet ondersteund door de bekende brandprogramma's. DVD Ranger ISOBuddy kan de meer exotische image-bestanden echter omzetten naar iso en ze vervolgens branden.

Klik op Open en wijs het image-bestand aan dat u wilt omzetten en/of branden. Het bestand dat u aanwijst verschijnt automatisch achter Source file (bronbestand). Geef achter Target file (doelbestand) de naam op waaronder DVD Ranger ISOBuddy het iso-bestand moet wegschrijven. U hoeft geen map op te geven, DVD Ranger ISOBuddy gebruikt dezelfde map als het bron-bestand. Bevestig met Start en DVD Ranger ISOBuddy zet het bestand om naar het iso-formaat. Vervolgens kunt u het iso-bestand gebruiken met bijvoorbeeld Virtual CloneDrive of het openen in een brandprogramma als Nero. DVD Ranger ISOBuddy kan het image-bestand ook zelf op cd of dvd branden. Klik hiervoor op de naar beneden gerichte pijl van de knop Burn en kies Burn target image. Plaats een lege schijf in uw brander en brand de inhoud van het iso-bestand via de knop Burn.

ISOBuddy converteert onder andere dmg-, nrg- en img-bestanden naar het iso-formaat.

DVD Ranger ISOBuddy 1.1.1.3

Freeware

Taal Engels

Download 3,2 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 512 MB RAM, 1,4GHz-processor

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DVD Ranger ISOBuddy 1.1.1.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.