DVDVideoSoft Free Studio 4.8

Door: Dirk Schoofs | 10 september 2010 10:03

Apps & Software

Wie met multimedia werkt, weet maar al te goed dat hij over een uitgebreid arsenaal tools moet beschikken om allerhande conversies uit te voeren. Met dit pakket beschikt u in één klap over 25 applicaties om video en audio te branden, te converteren en uit te wisselen via het internet. DVDVideoSoft Free Studio lijkt wel cadeautje waarvan u steeds weer nieuwe functies ontdekt.

Geniet u regelmatig van muziek en video, bijvoorbeeld via YouTube, maar wilt u er toch iets meer mee doen? Dan zult u dankbaar gebruikmaken van de 25 tools die als één collectie verpakt zitten in DVDVideoSoft Free Studio 4.7. Bij de installatie kunt u de DVDVideoSoft Toolbar integreren in Explorer of Firefox. Zet deze optie tijdens de installatieprocedure uit als u niet zo gek bent op de zoveelste browserplug-in.

Het vertrekpunt van DVDVideoSoft Free Studio

Vanuit één interface

De 25 toepassingen zijn allemaal bedoeld om beter te kunnen werken met audio- en videobestanden. Zo kunt u audio en video binnenhalen en uploaden op het internet en bevat de collectie een hoop converters om deze bestanden geschikt te maken voor uw computer, iPod, PSP, iPhone en BlackBerry. Het mooie aan dit totaalpakket is dat alle tools vanuit een centrale en vooral duidelijke werkomgeving te benaderen zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over waarvoor bijvoorbeeld de Free 3GP Video Converter of Free Video Flip and Rotate dient. U vertrekt vanuit de basiskeuze: Internet, DVD en Video, MP3 en Audio, CD/DVD/BD. Iedere basisoptie wordt verder verdeeld in taken. Bij DVD en Video is dat bijvoorbeeld Zet de formaten om, Converteer naar uw mobieltje en Snelle Bewerking. Wanneer u een van die drie opties kiest, presenteert Free Studio de programma’s die u nodig heeft. DVDVideoSoft Free Studio heeft zelfs alles in huis om cd’s, dvd’s en blu-ray-schijven te branden. Op die manier is de kans heel klein dat u tijdens uw multimedia-projecten vast komt te zitten omdat u net die ene tool mist.

Voor iedere basisoptie zijn er verschillende applicaties

DVDVideoSoft Free Studio 4.8

Taal Nederlands

Download 39,9 MB

OS Windows/XP/Vista/7

Oordeel 9/10

Systeemeisen onbekend

 

Pluspunten

Een complete set video- en audio-tools

Minpunten

Niet alle tools in dezelfde stijl gestroomlijnd

0 Reactie(s) op: DVDVideoSoft Free Studio 4.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.