Easy Computing PC Drukkerij 7.5 Wenskaarten & Uitnodigingen

Door: Evi Maquoi | 08 oktober 2010 16:10

Apps & Software

Een verjaardagskaart of felicitaties voor een gouden bruiloft? Een uitnodiging voor een halloweenparty, instuif of vrijgezellenavond? Als u origineel uit de hoek wilt komt, moet u zélf aan de slag gaan. PC Drukkerij 7.5 Wenskaarten & Uitnodigingen beschikt over honderden sjablonen die u naar hartenlust kunt personaliseren.

De gemakkelijkste manier om een wenskaart of uitnodiging te maken met dit pakket is via één van de honderden beschikbare sjablonen. Kies in de linkerkolom een categorie en gelegenheid, bijvoorbeeld Familiefeesten / Doopsel en selecteer een sjabloon dat u leuk vindt. Vervolgens kunt u het kaartje aanpassen. U kunt afbeeldingen en teksten wijzigen, vormen en kaders toevoegen, lettertypes veranderen enzovoorts. Creatieve geesten kunnen uiteraard ook de kant-en-klare modellen links laten liggen en zelf een kaart of uitnodiging ontwerpen. Het programma ondersteunt het werken met lagen zoals in professionele pakketten en dat is een sterke troef. Ook handig is dat u zelf sjablonen kunt laten genereren aan de hand van een aantal zelfgekozen afbeeldingen.

Het aantal sjablonen is ontzettend uitgebreid.

Exporteren

Bent u tevreden met het resultaat? U kunt uw kaartje opslaan als afbeelding in jpg-, bmp-, tif-, png- of gif-formaat of exporteren als pdf. Rechtstreeks verzenden per e-mail behoort eveneens tot de mogelijkheden. Met een beetje oefening is het zelfs mogelijk om uw kaart te animeren. Uiteraard kunt u het kaartje ook afdrukken. Wanneer u ook contactpersonen toevoegt aan het geïntegreerde adresboek, is het zelfs mogelijk om gepersonaliseerde prints te maken. Met de inktbesparende module kunt u eerst een proefdruk maken.

Het ingebakken adresboek is een handig extraatje.

Conclusie

PC Drukkerij 7.5 Wenskaarten & Uitnodigingen is een gebruiksvriendelijk pakket met een grote voorraad sjablonen. Deze sjablonen zijn echter niet allemaal even mooi en modern. De ontwerpmogelijkheden zijn net zoals de exporteer- en afdrukmogelijkheden erg uitgebreid. Als extraatje krijgt u (tot en met 31 december 2010 of zo lang de voorraad strekt) een code bij het programma waarmee u een gratis pak papier kunt bestellen.

Easy Computing PC Drukkerij 7.5 Wenskaarten & Uitnodigingen

Prijs € 14,95

Taal Nederlands

Proefversie Niet beschikbaar

Medium 1 dvd

OS Windows XP SP2/Vista/7

Systeemeisen Pentium 4, 2 GB RAM, 1,2 GB harde-schijfruimte

Maker Easy Computing

Oordeel 8/10

Pluspunten

Nederlands

Gigantisch aantal sjablonen

Eenvoudig

Minpunten

Geen proefversie

Veel ouderwetse sjablonen

0 Reactie(s) op: Easy Computing PC Drukkerij 7.5 Wenskaarten & Uitnodigingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.