Eerste Computer!Totaal Testdag groot succes

Door: | 07 oktober 2013 17:10

Nieuws

Een printer testen, dat kan jij ook. Moet je wel deel uitmaken van het Computer!Totaal testpanel: afgelopen vrijdag vond de eerste testmiddag plaats: meer dan 15 testers namen 12 printers onder de loep.

Afgelopen vrijdag, 15.00. Meer dan 15 testers van het kakelverse Computer!Totaal Testpanel verzamelden zich in het IDG kantoor aan de Transformatorweg met één opdracht: het testen van zoveel mogelijk printers. Er stonden er 12, van Brother, Epson en Canon, en allemaal hadden de leveranciers meerdere modellen aangeleverd. Keuze genoeg dus.

Op verschillende dragers (iPads, Android tablets en laptops) testten de deelnemers meerdere printers op kleurechtheid, kwaliteit van afgedrukte foto's en op scherpte van de afgedrukte tekst. Tussendoor was er ruimte om te evalueren en om van gedachten te wisselen met de redactie van Computer!Totaal en de aanwezige directie van IDG Nederland.

Om 17.00 was het testen officieel afgelopen, maar de laatste deelnemers verlieten rond 18.30 het pand. Voor Computer!Totaal al met al een groot succes, en voor de deelnemers ook. De volgende testdagen worden de komende periode ingepland.

We willen Canon, Epson en Brother van harte bedanken voor hun medewerking aan deze eerste editie van de Computer!Totaal tesdagen. Geïnteresseerde marktpartijen kunnen zich melden bij Matthijs van den Broek (mvandenbroek@idg.nl). Aanmelden voor het testpanel kan via: www.computertotaal.nl/testmee.