Eerste foto van vermeende Galaxy S IV uitgelekt

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 04 januari 2013 15:27

Nieuws

De eerste foto van Samsung’s Galaxy S IV lijkt zijn weg naar het internet te hebben gevonden. Website Sammobile.com publiceerde de foto vrijdag en claimt dat het toestel de opvolger van de succesvolle Galaxy S III is.

Website Sammobile.com zegt de foto van een betrouwbare bron binnen Samsung te hebben gekregen. In het verleden wist de site al vaker met juiste informatie rond Samsung-producten naar buiten te komen op basis van dergelijke bronnen. De Galaxy S IV vertoont qua design veel overeenkomsten met de S III. Wat opvalt is dat de rand om het scherm een stuk dunner is.

Lancering Galaxy S IV

Naast de uitgelekte foto, lijkt er vrijdag ook meer duidelijk te zijn geworden over de lancering van Samsung’s nieuwe Android-vlaggenschip. Samsung Libanon wist op Facebook namelijk te melden dat de opvolger van de S III “niet voor mei 2013” in de winkelschappen zal liggen.

Geruchten over een lancering van de S IV in mei gaan al enige tijd rond. Verwacht wordt dat Samsung voor de aankondiging van de smartphone een op zichzelf staand evenement gaat organiseren. De Galaxy S III werd in mei 2012 eveneens tijdens een dergelijk evenement gepresenteerd.

Bron: Sammobile.com

0 Reactie(s) op: Eerste foto van vermeende Galaxy S IV uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.