Epic werkt aan Gears of War-game voor Xbox 360

Door: Elmar Rekers | 01 juni 2012 11:05

Apps & Software

Epic Games heeft een nieuwe game in ontwikkeling die zich afspeelt in het universum van Gears of War. Dat bevestigt tijdschrift Gameinformer door de cover van de juli-editie vroegtijdig te onthullen.

Hoewel Gameinformer doorgaans de titel van een nieuwe game nog voor de komst van hun tijdschrift vrijgeeft, zegt het blad nu een uitzondering te maken. "We bewaren de volledige presentatie van de game voor Microsofts E3-persconferentie van aanstaande maandag. Wel kunnen we bevestigen dat onze cover een nieuwe game binnen de Gears of War-serie betreft en dat deze naar de Xbox 360 komt."

Gears of War-trilogie

Details over de Gears of War-game zijn vooralsnog dus niet bekend. Epic breidde met Gears of War 3 een einde aan een trilogie, maar liet tot op heden altijd in het midden of er nog meer games binnen het universum zouden verschijnen. Geruchten gaan dat het nieuwe spel een prequel is op de trilogie, waarin het verleden van hoofdpersoon Marcus Fenix wordt uitgediept.

Aanstaande maandag houdt Microsoft zijn grote E3-persconferentie (18.00 uur Nederlandse tijd) in Los Angeles. Ontwikkelaar Epic Games zal hier ongetwijfeld tekst en uitleg komen geven over hun nieuwe Xbox 360-spel.

0 Reactie(s) op: Epic werkt aan Gears of War-game voor Xbox 360

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.