Facebook ontwikkelt slimme speaker

Door: lub-snoek | 26 juli 2017 14:42

Nieuws

Na Amazon, Apple en Google zal Facebook ook een eigen slimme speaker op de markt brengen.

Touch

De speaker van Facebook krijgt een 15-inch touchpaneel, waarmee gebruikers de speaker kunnen bedienen. In tegenstelling tot de slimme speakers van de eerder genoemde merken, zal de slimme speaker van Facebook geen spraakherkenning ondersteunen. Volgens DigiTimes zal het product ontwikkeld worden door Pegatron Technology en zal de speaker in het eerste kwartaal van 2018 op de markt verschijnen.

Echo

Eerder dit jaar bracht Amazon een nieuwe Echo-speaker uit, de Echo Show. Deze speaker ondersteunde net als de originele Amazon Echo spraakherkenning, maar was ook voorzien van een 7-inch touchpaneel.

Amazon verwerkt in de Echo-speakers zijn eigen digitale assistent: Alexa, terwijl Google in zijn speaker de naamloze Assistent verwerkt. Binnenkort kunnen we ook een slimme speaker van Apple verwachten, waar vanzelfsprekend Siri in verwerkt is.

Facebook

Het 15-inch touchpaneel dat Facebook in zijn speaker zal verwerken wordt geleverd door LG Display. De eerste pilot-producten zijn inmiddels al geproduceerd in de fabriek in China.

0 Reactie(s) op: Facebook ontwikkelt slimme speaker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.