Faillissement Easy Computing? - Update

Door: Joris Peterse Joris Peterse | 18 november 2010 16:57

Nieuws

Geruchten doen de ronde dat Easy Computing, uitgever van boeken en software op het gebied van computers en fotografie, failliet is gegaan. De support is reeds stilgelegd en ook hebben wij bericht ontvangen dat de levering van producten mogelijk is gestaakt.

Een auteur blogt in cryptische bewoordingen over de problemen bij de uitgeverij en ook DSLR.nl spreekt van een faillissement.

Via een andere bron horen we dat de problemen zich vooral lijken voor te doen bij de Belgische tak van het bedrijf. Onbekend is of dat ook gevolgen heeft voor de Nederlandse tak. Maar het lijkt erop dat dat inderdaad het geval is. Rechtstreekse bestellingen via de website van Easy Computing zijn niet meer mogelijk. En ook telefonische support is gestaakt. Op de supportpagina van het bedrijf staat te lezen: “de beheerder heeft deze pagina uitgeschakeld.”

Fysieke exemplaren zijn nog wel verkrijgbaar in de winkels. Wie echter overweegt nog een pakketje te kopen, moet bedenken dat er geen ondersteuning meer is en er waarschijnlijk ook geen updates en/of patches meer uitkomen. Alleen met het nog aanschaffen van één van de vele computer- en fotografieboeken die het merk uitbracht, loopt de consument geen ‘risico’.

We hebben Easy Computing Nederland gebeld om een reactie, maar tot dusver hebben we niemand te spreken kunnen krijgen.

Update 19-11-2010:

De Belgische tak 'Easy Computing Publishing' is inderdaad failliet verklaard. Dat is te lezen op de Belgische ondernemerswebsite Unizo. Meer nieuws over de Nederlandse tak is er op dit moment niet. We houden u op de hoogte.

0 Reactie(s) op: Faillissement Easy Computing? - Update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.