FairStars CD Ripper 1.5

Door: Robbin Ooijevaar | 19 september 2011 14:01

Apps & Software

Elk zichzelf respecterend afspeelprogramma voor muziek is in staat om de muziek naar uw computer te kopiëren (importeren), bijvoorbeeld met iTunes of Windows Media Player. Vaak is het onduidelijk met wat voor indeling en kwaliteit de muziek wordt bewaard. Dankzij FairStars CD Ripper hebt u hier beter zicht op: één keer instellen en u importeert muziek-cd's binnen een paar muisklikken naar mp3.

Plaats een muziek-cd en start FairStars CD Ripper. Als de inhoud van de cd niet wordt gevonden, klik dan op Tools / Options / CD-Drive en plaats een vinkje bij Use native NT SCSI Library.

De kwaliteit van de mp3's kunt u instellen via Tools / Options / Encoder / MP3. Verander de bitrate van 128 kbit/s (laag) naar 160 kbit/s of 320 kbit/s en bevestig met OK. Hoger is beter, maar geeft ook een groter bestand. Experimenteer hiermee voor het beste eindresultaat. Geef in het hoofdscherm van FairStars CD Ripper aan dat u mp3's wilt bewaren door deze optie te kiezen bij Output type. Bij Output folder kunt u de map aanwijzen waar u de muziek wilt bewaren. FairStars CD Ripper is nu volledig ingesteld voor gebruik. Klik op Query om de gegevens van de artiest, het liedje en het album op te halen via internet en klik op Extract om de muziek als mp3's te kopiëren naar uw computer.

FairStars CD Ripper importeert muziek-cd's naar goede mp3's.

FairStars CD Ripper 1.5

Freeware

Taal Engels

Download 3,2 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: FairStars CD Ripper 1.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.