Fans eisen betere communicatie rond Half-Life 3

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 01 februari 2012 12:45

Nieuws

Duizenden Half-Life fans zullen komende zaterdag actie voeren voor meer informatie rond de ontwikkeling van Half-Life 3 en Half-Life 2: Episode 3. Volgens de gamers is ontwikkelaar Valve te zuinig met details.

De Steam-groep genaamd A Call for Communication, welke ruim 29.000 leden telt, gaat Half-Life 2 op zaterdag 4 februari gelijktijdig spelen. Ze willen hiermee de aandacht van ontwikkelaar Valve trekken omdat ze naar eigen zeggen te weinig informatie krijgen over de toekomst van de franchise.

Betere communicatie

"In plaats van ons op een negatieve en disrespectvolle manier te uiten, hebben wij besloten om Valve's aandacht te trekken door deze eenvoudige boodschap te verkondigen: Jullie oudste fans willen graag een betere communicatie", aldus de oproep van de gamers.

Ontwikkelaar Valve heeft regelmatig laten doorschemeren dat Half-Life 2: Episode 3 in ontwikkeling is, maar een officiële aankondiging heeft er tot op heden nog niet plaatsgevonden. Ook heeft de studio nog niets losgelaten over de officiële opvolger, Half-Life 3. De actie van de Steam-groep vindt zaterdag plaats tussen 20.00 en 20.30 uur (Nederlandse tijd).

0 Reactie(s) op: Fans eisen betere communicatie rond Half-Life 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.