Feature Friday - Is de Apple Watch de beste smartwatch?

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 08 mei 2015 15:05

Apple

De Apple Watch is dan misschien nog niet uit in Nederland, Peter en Elmar gaan er deze week wel lekker mee aan de slag voor een nieuwe aflevering van Feature Friday. Was de Apple Watch het lange wachten waard? Je hoort het hier!

Apple lanceerde de Apple Watch zo'n twee weken geleden, en de smartwatch is met wisselende kritieken ontvangen. Peter van GamersNET en Elmar gaan in deze nieuwe aflevering van Feature Friday met het slimme klokje aan de slag, en vragen zich af of de Apple Watch echt wat toevoegt aan je dagelijks leven.

Fabrikanten als Sony, Samsung, LG en Huawei hebben ons de afgelopen maanden al laten zien wat een smartwatch met Android Wear zoal te bieden heeft, en de grote vraag is natuurlijk wat Apple hier tegenover zet. Je ziet het in onderstaande video!

Klik hier voor de volledige geschreven review van de Apple Watch.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.