Feature Friday: Harman Kardon BDS 870

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 13 juli 2012 11:00

Apps & Software

Harman Kardon heeft zijn BDS x70-serie onlangs van een grondige oppoetsbeurt voorzien. In deze nieuwe aflevering van Feature Friday bespreken Robert en Alex de meest uitgebreide versie, de BDS 870.

De BDS 870 mag met zijn prijskaartje van 1.599 euro ietwat aan de dure kant zijn, hiervoor krijgen we wel de beschikking over vijf elegant vormgegeven speakers, een pittige subwoofer en een receiver die over het kenmerkende design van Harman Kardon beschikt.

Geluidsformaten

Voor audiofielen is het goed om te weten dat de receiver alle HD-geluidsformaten decodeert, dus Dolby TrueHD, Digital Plus, verschillende DTS-HD formaten, hij kan het moeiteloos aan. Bent u geen audiofiel, dan kunt u middels de EzSet/EQ-functie automatisch de luidsprekerinstellingen laten afstellen.

Een van de grootste vernieuwingen aan de home cinema set is volgens de fabrikant een ondersteuning voor 3D-content. Om films in 3D te kunnen kijken moet u uiteraard wel over een 3D-televisie beschikken. Of er ook minpunten aan de BDS 870 te ontdekken zijn? U ziet het in onderstaande aflevering van Feature Friday.

[youtube]Z0LZ6Fjrgjs[/youtube]

0 Reactie(s) op: Feature Friday: Harman Kardon BDS 870

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.