Feature Friday - Met alles-tracker Fitbit Charge HR

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 06 maart 2015 15:03

Apple

Wearables worden vooral gebruikt om zaken als beweging en slaap te tracken. Maar zo compleet als de Fitbit Charge HR hebben we het tot op heden nog niet gezien. Peter en Elmar gaan met deze fitness allestracker aan de slag!

Een 'fitness super watch', zo omschrijft fabrikant Fitbit hun jongste fitnesstracker: de Fitbit Charge HR. Dat schept natuurlijk hoge verwachtingen, en dus storten Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal zich deze week op dit technologische hoogstandje.

Sony, Apple, Polar, Motorola, LG, Samsung, vrijwel iedere fabrikant gooit zich momenteel op de markt voor wearable gadgets. Geen idee wat je van een dergelijk product moet verwachten? Lees dan ons uitgebreide artikel over wearables nog eens rustig terug. Of kijk onderstaande aflevering van Feature Friday, waarin we het onderwerp uitgebreid bespreken.

Volgende week uiteraard weer een verse aflevering van Feature Friday! Bezoek in de tussentijd ook zeker GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.