Feature Friday: Samsung Galaxy Tab 2

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 01 juni 2012 16:00

Apps & Software

Robert en Alex bespreken in deze nieuwe aflevering van Feature Friday de Galaxy Tab 2 van Samsung. Het betreft hier de grote 10,1 inch-broer van de nieuwe 7 inch Galaxy Tab 2.

De Galaxy Tab 2 is de officiële opvolger van de allereerste tablet van Samsung uit 2010, en kan net als deze voorganger gebruikt worden als telefoon. In onderstaande video wordt een preview-versie van de Galaxy Tab 2 onder handen genomen, welke dus enigszins kan afwijken van het definitieve model dat sinds kort in de winkels ligt. Over een releasedatum was ten tijde van de opnames nog niets bekend.

TouchWiz

De Galaxy Tab 2 is Samsungs eerste tablet met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en beschikt uiteraard weer over de TouchWiz-interface. Wat vooral opvalt is dat Samsung voor een ander design heeft gekozen dan bij diens voorgaande tablets. Mogelijk om zo nieuwe patentaanklachten van concurrent Apple te voorkomen.

De Galaxy Tab 2 (10,1 inch) is door Samsung voorzien van een adviesverkoopprijs van 399 euro. Echter ligt de tablet bij veel winkels in de schappen vanaf 349 euro.

[youtube]liAAtbTjIlA[/youtube]

0 Reactie(s) op: Feature Friday: Samsung Galaxy Tab 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.