Foto Galaxy S IV mogelijk gelekt

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 05 maart 2013 09:04

Nieuws

Een productshot van de Galaxy S IV is dinsdag mogelijk online verschenen. Uit de afbeelding, afkomstig van het doorgaans betrouwbare EVleaks, wordt duidelijk dat de telefoon groter is dan zijn voorganger en dat Samsung voor het design teruggrijpt naar de Galaxy S II.

Samsung zal de Galaxy S IV op 14 maart presenteren tijdens een aangekondigde persconferentie. Of de gelekte foto authentiek is, zal die dag duidelijk worden. Hoewel er zeker een en ander valt af te dingen op het getoonde toestel, zo ontbreekt bijvoorbeeld een fysieke thuisknop, bevestigt de foto ook enkele geruchten die al lange tijd over de S IV rondgaan.

Groter beeldscherm

Zo wordt het scherm iets groter dan dat van de Galaxy S III, vermoedelijk 4,99 inch, en is de rand om het scherm weer een stukje dunner geworden. Hierbij is het design van de S IV rechthoekiger, waardoor deze qua vorm veel weg heeft van de Galaxy S II. De Galaxy S IV krijgt, volgens de meest recente geruchten, een processor met acht kernen, een Full HD-beeldscherm en een 13 megapixel camera.

Via het Twitter-account EVleaks lekte eerder ook al vroegtijdig beeld uit van de BlackBerry Z10 en de HTC One. Foto’s die achteraf authentiek bleken te zijn. Of EVleak het wederom bij het rechte eind heeft, zal 14 maart duidelijk worden wanneer Samsung de Galaxy S IV aankondigt in New York.

0 Reactie(s) op: Foto Galaxy S IV mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.