Foto’s verklappen komst HTC One Max

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 05 augustus 2013 08:05

Apps & Software

Naast de One Mini komt HTC binnenkort ook met de One Max. Dat blijkt althans uit foto’s die van het toestel zijn opgedoken. De smartphone wordt een grotere versie van de HTC One, waarbij het beeldscherm 5,9 inch meet.

Geruchten over de HTC One Max gaan al enige tijd rond. Het is echter de eerste keer dat er ook foto’s van het toestel opduiken. De Taiwanese website ePrice wist de afbeelding afgelopen weekend online te zetten.

HTC One Mini

HTC kondigde enkele weken geleden de One Mini aan, een kleinere versie van het Android-vlaggenschip One (review). De One Max wordt, zoals de naam al doet vermoeden, een grotere versie van deze smartphone. Waar de One een scherm van 4,7 inch heeft, krijgt de One Max een display dat 5,9 inch in diameter meet. Hierbij zou dezelfde resolutie van 1920 x 1080 pixels worden aangehouden.

Intern zouden er wel enkele veranderingen zijn doorgevoerd. De quadcore-processor draait op een kloksnelheid van 2,3 GHz en de batterij heeft een vermogen van 3200 mAh. Wanneer HTC de grote smartphone op de markt gaat brengen, is nog onduidelijk. Wel is bekend dat de One mini in september naar Nederland komt.

0 Reactie(s) op: Foto’s verklappen komst HTC One Max

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.