Galaxy Note 2 mogelijk uitgelekt via Facebookpagina Samsung

Door: Elmar Rekers | 08 augustus 2012 13:51

Nieuws

De Pakistaanse tak van Samsung heeft op zijn Facebookpagina een foto gepubliceerd van een nog onbekend toestel. Mogelijk gaat het hier om de Galaxy Note 2, welke Samsung waarschijnlijk op 15 augustus gaat aankondigen.

De afbeelding was woensdag slechts korte tijd te zien, waarna Samsung deze weer van zijn Facebookpagina verwijderde. Het lijkt er sterk op dat de Pakistaanse afdeling van Samsung simpelweg een verkeerde foto had geüpload, want bij de afbeelding stond een wervende tekst voor de Galaxy S III vermeld.

Groot beeldscherm

Het toestel heeft een bijzonder groot scherm, waardoor het mogelijk dus de opvolger betreft van de Galaxy Note. Geruchten gaan dat de Galaxy Note 2 een 5,5inch-scherm krijgt, tegenover een 5,3inch-display op de eerste Note. Opvallend is verder dat de rand om het scherm zeer dun is en dat er geen fysieke thuisknop op de telefoon te vinden is.

Enige scepsis is echter op zijn plaats. Eerder dit jaar doken immers ook al foto's op van ditzelfde toestel, gepaard met het gerucht dat het de Galaxy S III betrof. Hoe deze afbeelding nu via Samsungs officiële Facebook-account naar buiten kon komen is onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Galaxy Note 2 mogelijk uitgelekt via Facebookpagina Samsung

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.