Galaxy S II krijgt update naar Android 4.1 Jelly Bean

© PXimport

Galaxy S II krijgt update naar Android 4.1 Jelly Bean

Geplaatst: 13 september 2012 - 11:14

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Elmar Rekers

Samsung zal in november een update uitrollen voor de Galaxy S II, waarmee het toestel zal worden opgekrikt naar Android 4.1. De Galaxy S III zal enkele weken eerder al een update naar Jelly Bean krijgen.

De Galaxy S II werd in mei 2011 gelanceerd met Android 2.3 en kreeg enkele weken geleden de langverwacht upgrade naar versienummer 4.0 (Ice Cream Sandwich). Donderdag maakt Samsung via Facebook bekend dat de smartphone dus ook nog zal worden opgekrikt naar Android 4.1.

Dat Samsung de moeite neemt om Jelly Bean naar de Galaxy S II te brengen, lijkt vooral het resultaat te zijn van het gigantische succes. De smartphone ging sinds de lancering namelijk meer dan 20 miljoen keer over de toonbank. Of Samsung naast de TouchWiz-interface nog nieuwe features aan de S II gaat toevoegen is niet bekend.

Update Galaxy S III

Eerder werd al bekend dat de eerste Galaxy S III-toestellen in oktober een update gaan krijgen. Of ook de Galaxy Note zal worden meegenomen in het update-traject is niet bekend. Wel meldt Samsung op Facebook dat de Galaxy Tab 7.7, 8.9 en 10.1 nog altijd in aanmerking komen voor een update naar Ice Cream Sandwich.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten