Galaxy S III kopieert camera-functies Lumia 920

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 10 december 2012 10:14

Nieuws

Samsung heeft maandag enkele nieuwe camera-functies aangekondigd voor de Galaxy S III. Hiermee moet het voor gebruikers onder meer mogelijk worden om betere foto’s te schieten bij weinig belichting.

De nieuwe camera-functies zullen beschikbaar komen middels de Premium Suite-update die Samsung vorige week aankondigde. Door straks de ‘low-light’-modus in te schakelen op de S III, zal de sluitertijd van de camera langer zijn. Hierdoor vangt de lens meer licht op dan normaal.

In tegenstelling tot Nokia’s Lumia 920, die dezelfde techniek toepast, beschikt de S III niet over een optische beeldstabilisatie. De Samsung-smartphone zal de gebruiker dan ook waarschuwen dat foto’s in de low-light-modus enkel lukken wanneer zowel de camera als het object niet bewegen.

Best Face

Een andere grote toevoeging aan de camerasoftware is de Best Face-optie. Is deze functie ingeschakeld, dan maakt de camera vijf foto’s achter elkaar, waarna de gebruiker voor iedere persoon op de foto het beste gezicht kan kiezen. Een functie die eveneens op de Lumia 920 te vinden is.

Samsung kondigde de Premium Suite-update vorige week aan. Hiermee kunnen S III-gebruikers straks twee schermen onder elkaar openen, kan de tekstgrootte in de browser worden aangepast en kunnen er labels aan foto’s gehangen worden. Wanneer de update wordt vrijgegeven is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Galaxy S III kopieert camera-functies Lumia 920

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.