Geruchten God of War IV zwellen aan

Door: Elmar Rekers | 04 januari 2012 11:53

Overige elektronica

Sony mag God of War IV dan nog niet officieel hebben aangekondigd, er duiken wel steeds meer aanwijzingen op dat er een nieuw deel binnen deze serie in aantocht is. Vandaag is het de beurt aan componist Timothy Williams om het bestaan van de game te bevestigen.

Op zijn eigen website had Williams deze week gemeld dat hij de muziek voor God of War IV heeft gecomponeerd, iets dat door website Siliconera direct werd opgemerkt. Volgens Siliconera bevestigde de componist meteen dat de gepubliceerde opdracht correct was en dat de game zeker in aantocht is.

Offline

Sony wil nog altijd niet ingaan op de toenemende stroom geruchten rond God of War IV. Wel lijkt Williams op zijn vingers te zijn getikt want zijn website is inmiddels offline gehaald. Begin deze week doken er ook al geruchten op over de nieuwe GoW. Zo zou deze een online co-op modus krijgen waarin gespeeld kan worden met Kratos en zijn dode broer Deimos.

Geruchten gaan dat God of War IV op 28 september naar de PlayStation 3 komt. Echter zullen we eerst op een officieel bericht van Sony moeten wachten voordat er met zekerheid iets over deze game gezegd kan worden.

0 Reactie(s) op: Geruchten God of War IV zwellen aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.