Goedkoop overstappen naar Windows 8 Pro: Nog 4 dagen

Door: matthijs-van-den-broek | 28 januari 2013 08:19

Apps & Software

Overstappen naar Windows 8: dat hebben nogal wat mensen gedaan vanaf oktober. Maar pas op: de 40-dollar-overstap is eindig. Je hebt nog 4 dagen.

Op het moment dat Microsoft vorig jaar aankondigde dat goedkoop overstappen naar Windows 8 een tijdelijke geste zou zijn, dachten of hoopten velen dat de goedkope prijs voor de overstap naar het nieuwe systeem toch oneindig laag zou blijven. Dat is niet zo: je hebt nog 4 dagen.

Op 18 januari kondigde Micorosft aan dat het over is met de pret en dat er vanaf 1 februari 2013 veel en veel meer betaald moet worden voor het nieuwe besturingssysteem Windows 8. Een gewone upgrade naar Windows 8 voor consumenten gaat in plaats van 40 dollar 120 dollar kosten vanaf aankomende vrijdag, een upgrade naar de pro versie van Windows 8 zal 200 dollar moeten kosten.

Wie dus van plan was de overstap te wagen moet dus snel zijn, want het lijkt erop dat het Microsoft menens is. Als je dan de overstap gemaakt hebt, hebben wij nog wel een paar tips voor je. Een stuk of tachtig. Lees ze hier:

Lees hier Windows 8 tip 1 tm 20

Lees hier Windows 8 tip 21 tm 40

Lees hier Windows 8 tip 41 tm 60

Lees hier Windows 8 tip 61 tm 80

0 Reactie(s) op: Goedkoop overstappen naar Windows 8 Pro: Nog 4 dagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.