Google Home: 5 handige plekken waar je de slimme speaker kwijt kunt

Door: Wesley Akkerman | 07 juni 2020 16:00

How To

Bij veel mensen staat de Google Home waarschijnlijk in de woonkamer. Maar de slimme speaker kan ook op andere plekken in huis hulpvaardig zijn. In dit artikel noemen we vijf plekken waar je Google Home nog meer kunt installeren.

In de badkamer

De badkamer is een handige plek. Het is vaak de kamer waar je de dag echt begint. Even douchen, scheren of tandenpoetsen, terwijl je ondertussen je agenda doorneemt, het nieuws hoort of het weerbericht opvraagt. Ook kun je onder de douche naar muziek of podcasts luisteren, zonder dat je iets hoeft aan te raken. Je kunt zelfs een douchetimer inschakelen, zodat je zeker weet dat je niet te veel water verspilt.

In de garage

De garage heeft ook zo zijn voordelen. Zo kun je dingen op het laatste moment nog regelen. Je kunt bijvoorbeeld lampen in- en uitschakelen (en hetzelfde geldt voor andere, slimme apparaten). In de garage kun je ook nog snel het weer opvragen en weten je nog snel een paraplu nodig hebt. Mocht je ook een slimme garagedeur hebben, dan kun je mogelijk de deur zelfs openen met een stemcommando. Plus: je kunt updates over het verkeer aanvragen.

Op kantoor in huis

Veel mensen hebben nu waarschijnlijk een kantoor in huis vanwege de pandemie. Plaats daarom ook een slimme speaker in die kamer (of op de plek waar je werkt). Handig voor de momenten waarop je muziek of podcasts wil beluisteren of slimme apparaten in huis wil bedienen. Mocht je een Nest Hub (of een ander smart display) hebben, dan kun je zelfs foto’s uit Google Foto’s weergeven en genieten van allerlei vastgelegde momenten. De Hub is dan een digitale fotolijst.

In de gang

Wanneer je een speaker in de gang zet, dan levert dat veel van dezelfde voordelen op als in de garage. Maar je kunt nu ook de speaker gebruiken in combinatie met je Nest-deurbel. Je hoort dan wellicht beter dat er iemand voor de deur staat.

Bij de voordeur

En als je hem iets dichterbij de voordeur plaatst, dan krijg je toegang tot meer mooie dingen. Zo kun je naar muziek of podcasts luisteren wanneer je in de tuin werkt. Ook kun je natuurlijk allerlei relevante updates opvragen wanneer je lekker in de tuin zit en kun je allerlei tunes afspelen voor speciale gelegenheden. Bovendien kan de intercomfunctie hier van pas komen. Zo kun je toch in contact komen met mensen die buiten zijn, mocht je geen slimme deurbel hebben.

0 Reactie(s) op: Google Home: 5 handige plekken waar je de slimme speaker kwijt kunt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.