Google onthult Galaxy S4 met kale versie Android Jelly Bean

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 mei 2013 19:02

Apps & Software

Google heeft tijdens zijn eigen I/O-conferentie een nieuwe versie van de Galaxy S4 aangekondigd. Het toestel belooft de ervaring van een Nexus-smartphone neer te zetten, wat betekent dat de smartphone op een kale versie van Android 4.2 draait.

Samsung lanceerde de Galaxy S4 eind april, en wist in de eerste drie weken al ruim 6 miljoen toestellen te verkopen. De Samsung-telefoon draait op Android 4.2, waar de fabrikant zijn eigen TouchWiz-interface overheen heeft gelegd. De Nexus-versie van de Galaxy S4 zal dus een kale versie van Android 4.2 (Jelly Bean) krijgen.

Galaxy S4 Nexus

Het toestel zal in eerste instantie in de Verenigde Staten verschijnen, waar men de smartphone vanaf 26 juni kan bestellen via de Play Store. Prijskaartje: 694 dollar. Het gaat hier uiteraard om een simlock-vrij toestel.

Geruchten over de komst van een Google-versie van de Galaxy S4 gingen al enkel dagen rond. Google laat weten dat de telefoon na de Amerikaanse lancering zal worden uitgerold in andere landen. Of ook Nederland met de telefoon aan de slag kan, is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Google onthult Galaxy S4 met kale versie Android Jelly Bean

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.