HDClone Free Edition 4.0.6

Door: | 22 juli 2011 10:07

Apps & Software

Uw harde schijf vervangen wordt een stuk gemakkelijker als u de gratis versie van HDClone erbij gebruikt. Het programma stelt u in staat om de content van een volledige schijf veilig te stellen en terug te plaatsen op een grotere schijf.

Het programma werkt in een aantal stappen. Met een recente versie van Windows kunt 'on the fly' een back-up maken van uw schijf en deze wegschrijven naar een image-bestand. Plaats vervolgens de grotere harde schijf in uw computer en gebruik de opstartbare HDClone-cd om het image terug te plaatsen. De gratis versie kent beperkingen die de betaalde edities niet hebben. Zo kunt u alleen een volledige harde schijf kopiëren en geen losse partities. Het programma is dus minder geschikt als u meerdere partities op uw harde schijf hebt gemaakt. Voor een simpele schijfindeling met alleen een C:-schijf is het echter een prima hulpmiddel.

HDClone Free Edition stelt u in staat om de gehele inhoud van uw harde schijf terug te plaatsen als u het opslagmedium vervangt.

HDClone Free Edition 4.0.6

Freeware

Taal Engels

Download 12,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.