Hebbes: Samsung Galaxy S4 (video)

Door: Elmar Rekers | 15 maart 2013 13:45

Apps & Software

Samsung presenteerde deze week de Galaxy S4 tijdens een groots pers-evenement in New York. De nieuwe smartphone komt pas eind april op de markt, maar in deze hands-on video krijg je nu alvast een voorproefje van de nieuwe features die de telefoon met zich mee zal brengen.

De Galaxy S4 krijgt een 4,99 inch Full HD-beeldscherm (amoled) met een pixeldichtheid van 441ppi. Qua design houdt de Zuid-Koreaanse fabrikant vast aan de ingeslagen weg met de Galaxy S III. De behuizing bestaat dus wederom volledig uit plastic en heeft afgeronde hoeken.

Hands-on video

Samsung's Galaxy S4 is met zijn 7,9 millimeter iets dunner dan zijn voorganger en hij weegt slechts 130 gram. Er is 2 GB aan RAM aanwezig en voor opslagvolume kan er gekozen worden voor 16, 32 of 64 GB. Dit laatste kan overigens worden uitgebreid met een microSD-kaartje. Er is een quadcore-processor aanwezig en een grote accu met een vermogen van 2600mAh. Er zit verder nog een 13 megapixel-camera op de Galaxy S4 en een front-facing-camera van 2 megapixel.

In onderstaande hands-on video zie je hoe enkele nieuwe functies van de S4 gebruikt kunnen worden.

[youtube]3aGjGj0nwYM[/youtube]

0 Reactie(s) op: Hebbes: Samsung Galaxy S4 (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.