Het beste van 2014: 5 smartwatch-pioniers

Door: redactie-computertotaal | 28 december 2014 13:44

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

2014 is het jaar waarin de smartwatch ook echt om de consumentenpols werd gehangen. Je hoeft niet meer bij elke notificatie op je telefoon te kijken, een blik op je horloge is genoeg. Wij maakten een lijst van vijf pioniers in de wereld van de wearables.

LG G Watch R

Het ronde scherm van de LG G Watch R oogt fraai en het ronde knopje aan de zijkant geeft het net even wat meer de uitstraling van een gewoon horloge. De zwarte behuizing is van metaal gemaakt, waardoor het geheel stevig en duurzaam aanvoelt. Minpunt van het ontwerp is echter wel dat het horloge behoorlijk dik is. Om een vrouwenpols zal het horloge daardoor niet echt sierlijk staan.

Android Wear is net ten tonele gekomen, dus het is even wennen wanneer je voor het eerst met de G Watch R aan de slag gaat. Maar al snel kom je er achter dat alles op een logische plaats zit. Wel hebben we het idee dat de technologie nog erg in de kinderschoenen staat.

LG laat met de G Watch R zien dat wearables ook stijlvol kunnen zijn. Ook is de bouwkwaliteit keurig in orde. Prettig is ook dat het horloge goed de bewegingen herkent, zodat de smartwatch paraat staat wanneer je je pols draait om naar het scherm te kijken. Uiteraard moet je er genoegen mee nemen dat je met een smartwatch dus nog een apparaat bij hebt dat je regelmatig aan de lader moet hangen.

Bekijk hier de volledige review van de LG G Watch R.

0 Reactie(s) op: Het beste van 2014: 5 smartwatch-pioniers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.