© PXimport

Homedale 1.29

Geplaatst: 11 juni 2012 - 12:44

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robbin Ooijevaar

Windows geeft beperkte informatie over uw draadloze netwerk en netwerken die binnen het bereik liggen. Homedale is een handig programma om dit beter te onderzoeken en hiermee ook zeer geschikt om problemen op te sporen.

Homedale toont de signaalsterkte, de snelheid, het kanaal en de encryptietechnieken (WEP, WPA en WPA2). De signaalsterkte wordt getoond in een grafiek. Zo kunt u eenvoudig nagaan hoe de verbinding nu is en de afgelopen tijd was. Homedale heeft geen installatie nodig en werkt direct vanaf een usb-stick. Dit maakt het programma handig gereedschap om draadloze storingen nader te inspecteren bij vrienden en kennissen. Naast de standaard weergave heeft Homedale geavanceerde functies om bijvoorbeeld een logbestand bij te houden. Dit laatste is niet bedoeld voor beginners, maar wel handig voor experts. Op de website van de makers wordt in een duidelijke instructievideo uitgelegd hoe u de geavanceerde functies van Homedale gebruikt.

© PXimport

Homedale toont alle draadloze signalen bij u in de buurt.

© PXimport

Homedale 1.29

Freeware

Taal Engels

Download 300 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten