HP Photosmart Premium TouchSmart

Door: Jeroen Boer Jeroen Boer | 07 september 2010 14:57

Internet & Thuis

Internet is op een computer al niet meer weg te denken, en volgens HP kan ook de all-in-one printer niet meer zonder internetverbinding. Hierdoor is het op de PhotoSmart Premium TouchSmart mogelijk om apps te gebruiken. Daar hebt u natuurlijk wel een handige bediening voor nodig, die biedt HP in de vorm van een aanraakscherm.

Het installeren en opnemen van de PhotoSmart in het netwerk is eenvoudig. We hebben de PhotoSmart eerst via het scherm van de printer zelf verbonden met ons draadloze netwerk en vervolgens de software op de pc geïnstalleerd. Bij tekst is er op de afdrukkwaliteit niets aan te merken en een document rolt snel uit de printer. Foto’s zien er op zich ook goed uit, al zijn er printers die het net iets beter doen.

De Photosmart Premium Touchsmart is voorzien van een aanraakscherm.

De grootste vernieuwing is, naast de internetverbinding, natuurlijk het aanraakscherm dat qua interface en gebruik sterk doet denken aan de iPhone. Behalve eenvoudige toegang tot alle instellingen en functies van de printer, worden er via het aanraakscherm apps aangeboden waarmee bepaalde webdiensten via de printer zijn te benaderen. Vooralsnog is het aantal apps beperkt en komt HP eigenlijk niet verder dan kleurplaten, recepten, routebeschrijvingen en nieuws. Wel leuk is Snapfish (een online afdrukservice voor foto’s en fotoboeken), met deze app drukt u eenvoudig uw foto’s op uw eigen printer af. We hebben uiteindelijk gemengde gevoelens. De HP Photosmart Premium is een goede printer, maar de door HP bejubelde vernieuwing in de vorm van apps in combinatie met een aanraakscherm komt niet echt uit de verf.

De interface van het aanraakscherm zit helder in elkaar.

HP Photosmart Premium TouchSmart

Prijs € 228,-

Garantie 1 jaar

Functies Printen, scannen, kopiëren, faxen

Interface Usb, netwerk, wifi

Extra Kaartlezer, Bluetooth, usb-ingang

Oordeel 7/10

 

Pluspunten

Handige interface

Afdruksnelheid

Minpunten

Apps beperkt

0 Reactie(s) op: HP Photosmart Premium TouchSmart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.