HTC Home is een prachtige klok voor op het bureaublad (alleen onder Windows Vista of Windows 7), en toont ook de weersvooruitzichten. Dat klinkt wellicht saaier dan het is.

HTC Home is geïnspireerd op de klok die op diverse HTC-telefoons zit. Het programma toont de tijdweergave op een ‘flip over’-klok in retrostijl. Onder de tijdsaanduiding ziet u een fraaie weergave van de te verwachten weersituatie en de bijbehorende temperatuur. Het lokale weer stelt u in door met rechts op de klok te klikken en de optie Settings (Instellingen) te openen. Op het tabblad Location kunt u uw woonplaats opgeven. Vervolgens ziet u het actuele weer in een animatie. U kunt het zonnetje zien, er trekt regelmatig bewolking voorbij en in deze tijd van het jaar ziet u vast ook af en toe een regenbui.

© PXimport

HTC Home for Windows is een prachtige ‘flip over’-klok. Het programma toont ook de weersverwachting.

© PXimport

HTC Home for Windows 1.1

Freeware

Taal Engels

Download 2,2 MB

OS Windows Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten