HTC lanceert verbeterde HTC One: de X PLUS

© PXimport

HTC lanceert verbeterde HTC One: de X PLUS

Geplaatst: 2 oktober 2012 - 06:49

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

HTC lanceert vandaag de HTC One X PLUS-64 GB, een vernieuwde versie van de HTC One X. Het toestel beschikt over HTC Sense 4+ en draait op Android 4.1 Jelly Bean.

De HTC One X PLUS zou zijn naam eer aan moeten doen door daadwerkelijk te "plussen" op de afwerking, snelheid van presteren, de levensduur van de batterij en de grootte van het interne geheugen.

Mark Moons, executive director HTC Benelux: "We brengen de HTC One serie naar een hoger niveau met de introductie van de nieuwe HTC One X PLUS. Onze klanten kunnen profiteren van supersnel internetten, een nog betere camera en een verbeterde entertainmentervaring met Beats Audio."

Prestaties

Met een nieuwe 1,7-GHz quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en 64 GB intern geheugen, zou de deze HTC "de meest geavanceerde Android-telefoon van dit moment" moeten zijn, aldus HTC. Naast verbeterde snelheid, bevat de HTC One X PLUS uitgebreide accuprestaties door een 2040 mAh batterij.

Camera en dropbox

De combinatie van uitgebreide cameramogelijkheden van de HTC One X en een reeks slimme functies ondersteund door HTC Sense 4+ zorgen voor een hoogwaardige mobiele ervaring. De 'Self Portrait'-modus op de front camera zorgt voor hoge kwaliteit foto's door het intuïtief herkennen van gezichten onder verschillende hoeken en het toepassen van verbeteringen aan bijvoorbeeld huid of ogen. HTC werkt samen met clouddienst Dropbox voor de benodigde opslagruimte van foto's en video's. De integratie van Dropbox geeft toegang tot 25 GB gratis opslagruimte, zodat het bewerken, opslaan en delen van foto's en video's vanuit de cloud gemakkelijk is. Vanaf activatie is de 25GB Dropbox opslag 2 jaar gratis voor gebruikers die voor eind 2013 registreren.

Prijs en beschikbaarheid

De HTC One X PLUS zal vanaf half oktober beschikbaar zijn in Nederland. De adviesprijs van het toestel voor consumenten zal 675 euro bedragen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten