HTC maakt offline navigatie op Windows Phone mogelijk

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 29 maart 2012 16:21

Apps & Software

HTC maakt het voor Windows Phone-gebruikers mogelijk om offline te navigeren op de smartphones. Dit middels een update van de HTC Locations-applicatie.

HTC levert zijn Windows Phone-toestellen standaard met de Locations-app waarmee gebruikers kaarten kunnen opvragen. Navigeren behoorde lange tijd niet tot de mogelijkheden, maar daar brengt de vrijgegeven update vandaag dus verandering is.

Offline navigeren

Gebruikers van bijvoorbeeld de HTC Radar of HTC Titan hoeven enkel de kaarten van een land te downloaden, waarna er genavigeerd kan worden zonder actieve dataverbinding. HTC maakt hierbij vermoedelijk gebruik van de navigatiedienst Route66, net als bij de Android-versie van de app.

Nokia maakte het onlangs ook voor de gebruikers van Lumia-toestellen mogelijk om offline te navigeren. Dit middels een update van de Nokia Rijden-applicatie. Waar Google standaard een navigatiedienst meelevert met Android-toestellen, is dit bij Windows Phone niet het geval. Gebruikers zijn hiervoor dus afhankelijk van speciale apps van fabrikanten.

0 Reactie(s) op: HTC maakt offline navigatie op Windows Phone mogelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.