HTC start uitrol Android-update voor One X

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 10 augustus 2012 14:05

Apps & Software

HTC is vrijdag begonnen met het uitrollen van nieuwe firmware voor hun vlaggenschip, de HTC One X. De smartphone wordt hiermee opgekrikt naar Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) en krijgt tevens verbeteringen in de Sense-interface.

De upgrade naar Android 4.0.4 brengt vooral onder de motorkap enkele verbeteringen met zich mee. Zo belooft HTC dat de stabiliteit van de telefoon verbetert, de internet-ervaring soepeler verloopt en dat er aanpassingen worden aangebracht in de werking van het geheugen. Ook is er een upgrade doorgevoerd voor de Beats Audio-integratie.

Single sign-on

Verder kunnen gebruikers de multitask-knop programmeren naar iedere gewenste menu-functie en worden er enkele kleine verbeteringen doorgevoerd in de camera. Om de integratie van Facebook te vergroten zal het na de update mogelijk zijn om gebruik te maken van een zogenoemde 'single sign-on'. Hiermee kan men toegang tot het sociale netwerk krijgen via verschillende apps en browsers.

De One X werd eind maart in Nederland gelanceerd. De smartphone beschikt over een 4,7inch-scherm (1280 x 720 pixels) en draait op een quadcore Tegra 3-processor. Verder zit er een 8 megapixel camera op het toestel, is er een NFC-chip aanwezig en beschikt de smartphone over 32 GB aan opslagcapaciteit.

0 Reactie(s) op: HTC start uitrol Android-update voor One X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.