HTC toont vlaggenschip J Butterfly met 5 inch-scherm

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 oktober 2012 10:20

Apps & Software

HTC heeft woensdag de J Butterfly onthuld tijdens een evenement van de Japanse provider KDDI. Het nieuwe vlaggenschip van HTC draait op Android 4.1 (Jelly Bean) en beschikt over een 5 inch 1080p-beeldscherm.

Onder de motorkap bevindt zich een 1,5 GHz quadcore-processor van Snapdragon, 2 GB aan RAM en een 2020mAh-batterij. Verder zit er een 8 megapixel camera op de smartphone, een 2,1 megapixel front-facing camera en beschikt de J Butterfly over 16 GB aan geheugen. Dit laatste kan overigens worden uitgebreid middels een microSD-kaartje.

Super LCD 3

Het meest opvallende aan de smartphone is het grote 5 inch-display. Dit Super LCD 3-scherm biedt een 1080p resolutie, met een pixeldichtheid van 440ppi. Het toestel is 9,1 millimeter dik en HTC heeft de lijst om het 5 inch-scherm zeer dun weten te houden.

De HTC J Butterfly zal in december beschikbaar komen op de Japanse markt. Wanneer het toestel richting Europa komt is echter nog onduidelijk. Wel is bekend dat de Japanse versie wereldwijd te gebruiken zal zijn.

0 Reactie(s) op: HTC toont vlaggenschip J Butterfly met 5 inch-scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.