Huawei toont Honor 2, high-end smartphone voor mid-range prijs

Door: Elmar Rekers | 29 oktober 2012 17:06

Nieuws

Huawei heeft maandag de Honor 2 onthuld. De smartphone draait op een quadcore-processor en heeft een HD-beeldscherm van 4,5 inch. De Honor 2 zal in China voor omgerekend 234 euro over de toonbank gaan.

Huawei toont de Honor 2 op zijn Chinese website. Naast een 1,4 GHz quadcore-processor zit er 2 GB aan RAM in de telefoon, een 8 megapixel camera en een batterij met een vermogen van 2230mAh. Het 4,5 inch-display heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels met een pixeldichtheid van 326 ppi.

Mid-range prijs

De Honor 2 zal geleverd worden met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en een opslagcapaciteit van 8 GB. Dit laatste kan overigens worden uitgebreid middels microSD. Hoewel de hardware van het toestel doet vermoeden dat het om een high-end-smartphones gaat, zal de telefoon voor 1800 yuan over de Chinese toonbank gaan. Omgerekend zo'n 234 euro.

Huawei is sinds enkele maanden ook actief op de Nederlandse markt. Of de Honor 2 net als de Ascend P1 deze kant op komt is echter nog onduidelijk. Wel zal de Chinese versie, door de ondersteuning van quadband gsm, ook te gebruiken zijn op Nederlandse netwerken.

0 Reactie(s) op: Huawei toont Honor 2, high-end smartphone voor mid-range prijs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.