IDG lanceert MacWorld.nl: Hét online platform voor de Apple-gebruiker

Door: Redactie MacWorld | 29 januari 2015 13:01

Apple

Uitgever IDG heeft donderdag MacWorld.nl gelanceerd. Een vernieuwd online platform van IDG Nederland waar tips, nieuws, video's, how to's en reviews over allerlei Apple-diensten en producten wordt gepubliceerd. Een one-stop-shop dus voor iedereen met een iPhone, iPad of Mac-computer.

MacWorld.nl biedt een zeer compleet en laagdrempelig platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Apple en diens producten. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan zowel de nieuwe website als unieke MacWorld-content, waardoor bezoekers per direct de complete MacWorld-ervaring krijgen voorgeschoteld. Tips voor je iPhone, handige how to's voor de nieuwste iPad en reviews van de laatste Mac-software, je vindt het allemaal op MacWorld.nl.

Apple-producten kopen

De website is volledig responsive, wat het gebruik op mobiele apparaten zeer eenvoudig en overzichtelijk maakt. Naast de dagelijkse redactionele content biedt MacWorld ook een marktplaats waar je oude Apple-producten kunt verkopen en op zoek kunt naar mooie 'refurbished' iPhones, iPads en MacBooks. Voor het bestellen van de laatste iPhone Magazine of iPad Magazine kun je terecht in de Kiosk.

IDG Nederland is uitgever van onder meer Computer!Totaal, Tips & Trucs en Zoom.nl. Magazines en websites waar consumenten terecht kunnen voor hulp bij oriëntatie, aanschaf en gebruik van elektronica. MacWorld is hier dus de nieuwste aanvulling op, met een sterke focus op alles wat te maken heeft met Apple.

Neem nu een kijkje op MacWorld.nl!