IFA 2016: De nieuwe Asus ZenWatch 3

Door: Chwhynny Overbeeke | 31 augustus 2016 18:13

Nieuws

Asus heeft op IFA 2016 haar nieuwste smartwatch aangekondigd, de ZenWatch 3. Dit nieuwe model ziet er heel anders uit dan zijn voorganger en zal nog in 2016 verkrijgbaar zijn.

Uiterlijk

De Zenwatch 3 is het eerste ZenWatch model met een rond display. Asus is niet het enige bedrijf dat van een vierkant model op een rond model is overgestapt.

Op de zijkant zitten nu drie knoppen, waarvan er eentje zelf in te stellen is. De andere twee openen respectievelijk de fitness app en de display instellingen.

Specificaties

Het lijkt er niet op dat de ZenWatch 3 veel sneller zal zijn dan zijn voorganger. De nieuwe energiezuinige processor zorgt er wel voor dat de batterij langer meegaat, iets wat momenteel bij veel smartwatches een probleem is.

Tevens kan de batterij in de ZenWatch 3 sneller opgeladen worden: tot meer dan 50% van de totale capaciteit binnen 15 minuten, net als bij de nieuwe generatie ZenWatch 2 modellen.

Het display is niet alleen van vorm veranderd. Het heeft bovendien een hogere resolutie dan dat van de ZenWatch 2.

Releasedatum en prijs

Over de prijs van de ZenWatch 3 is ten tijde van schrijven nog niets bekend. Wel weten we alvast dat deze smartwatch later in 2016 verkrijgbaar zal zijn.

0 Reactie(s) op: IFA 2016: De nieuwe Asus ZenWatch 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.