IFA 2016: Vliegende selfiestick Breeze

Door: Jeroen Boer | 31 augustus 2016 14:27

Nieuws

Combineer de hypes van 2015 – selfies en drones – en je krijgt de Breeze: een heuse selfiedrone. De Breeze is een compacte drone die bedoeld is om je overal spectaculair in beeld te brengen. Uiteraard kun je de selfies direct delen op je sociale media.

Een beetje social media-gebruiker kan natuurlijk niet zonder selfies, want hoe houd je je volgers anders op de hoogte van je avonturen? Selfiesticks zorgden er al voor dat je nog spectaculairdere selfies kon maken, maar inmiddels kennen we die stokselfies ook wel. Dankzij selfiedrone Breeze kun je eindelijk weer spectaculaire selfies maken.

Je bedient de Breeze met je smartphone en kunt foto's en filmpjes direct delen.

De Breeze is 24 centimeter lang, heeft vier propellers en weegt 385 gram. De ingebouwde accu is goed voor zo’n tien minuten vliegen tot een hoogte van 80 meter. Uiteraard bevat de selfiedrone een camera. Deze kan filmen in maximaal 4k en foto’s nemen met 13 megapixels. Elektronische beeldstabilisatie moet voor een rustig beeld zorgen. Je bedient de Breeze via een app op je smartphone en kunt foto’s en video’s hierdoor direct delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Waar je ook bent, een spectaculaire selfie is altijd mogelijk.

Zelfstandig vliegen

Tijdens het poseren voor de perfecte selfie heb je natuurlijk wel wat anders te doen dan het corrigeren en besturen van je drone. De Breeze kan dan ook geheel zelfstandig vliegen en je automatisch volgen en rondjes om je heen vliegen. Ook kan de Breeze zelf op je af vliegen of juist van je af vliegen. Of het nu echt zo’n goed idee is om een drone zelfstandig om je hoofd te laten vliegen, vragen we ons af. Volgens fabrikant Yuneec is de Breeze in ieder geval erg stabiel. Overigens is de Breeze ook een ‘normale’ drone die je zelf via de app kunt besturen. De drone heeft ingebouwde gps waardoor vliegen nog stabieler zou moeten zijn.

Je moet wel wat over hebben voor de perfecte selfie, want met een prijskaartje van 499 euro is de Breeze niet bepaald goedkoop. Maar uiteraard geldt : alles voor de volgers.

0 Reactie(s) op: IFA 2016: Vliegende selfiestick Breeze

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.