IFA 2018 in beeld: de leukste foto's van de beursvloer

Door: Randolf Bouwma | 05 september 2018 12:56

IFA 2018
Blog

De jaarlijkse IFA-beurs te Berlijn is weer in volle gang en onze redacteuren zijn uiteraard op de beursvloer van de partij. Om zich alvast te verwonderen over de tech van morgen, met een kritisch oog alvast wat eerste indrukken op te doen - en natuurlijk ook om te lachen om de mafste gadgets. Een korte indruk in beeld!

IFA 2018
IFA 2018

Aan laptops absoluut geen gebrek tijdens IFA. Zo pakt Acer uit met de nieuwe Swift-serie, die bekendstaat om zijn dunne vorm. Maar Acer heeft natuurlijk meer in het assortiment, zoals nieuwe all-in-one-pc's. De schermranden zijn mede zo dun door de aparte plaatsing van de webcam. Lees hier meer over de Acer-aankondigingen tijdens IFA.

Virtual reality-brillen vind je nog lang niet in ieder huishouden, maar op iedere beurs die ook maar iets met technologie te maken heeft? Daar kun je donder op zeggen. Lekker hoor, jezelf eventjes afsluiten van de drukte. Vaarwel, werkelijkheid!

IFA 2018

Waarom ooit nog buiten spelen?

IFA 2018
IFA 2018

De grote namen in tech focussen zich niet op slechts een productgroep. Kijk maar naar Sony. Naast smartphones kennen we het merk ook van camera's, koptelefoons, televisies en van de PlayStation 4. Dat veelzijdige aanbod staat hier netjes uitgestald. Opscheppen mag op IFA.

Maar of de nieuwe Xperia XZ3 een groot succes wordt? Onze Joris is sceptisch.

IFA 2018
IFA 2018

Samsung had nog een paar Galaxy Note 9-telefoons over en plakte ze op deze muur. 192 stuks om precies te zijn, allemaal gelinkt aan een bijzondere paneel voor het componeren van je eigen muziekstukken. Je vraagt je misschien af waarom. Omdat het kan.

IFA 2018

Zo zijn er wel meer spektakelstukken op IFA die je niet zomaar even zelf in huis haalt. Wat dacht je van dit doolhof aan gebogen oled-schermen van LG? Allemaal op elkaar afgestemd zodat ze hetzelfde beeld tonen over een enorm oppervlak. Hopelijk past het straks door je voordeur.

IFA 2018

Een trend dit op IFA stug wordt doorgezet: Android-smartphones met een 'notch' ofwel inkeping in het scherm, zoals vooral bekend van de iPhone X. Dit is de Motorola One met Android One, de volgende stap in de jarenlange evolutie van smartphones. Doe ons stiekem maar die uit 2004!

IFA 2018

Smartphones zijn tegenwoordig krachtig genoeg om volwaardig op te gamen. Maar je wil ondertussen ook Facebook in de gaten houden. Deze Twin View Dock schiet te hulp, dit is namelijk een tweede scherm voor je telefoon. Boven gamen, onder liken. Kan allemaal.

Tot volgend jaar, Berlijn!

0 Reactie(s) op: IFA 2018 in beeld: de leukste foto's van de beursvloer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.