ISO Toolkit 5.0

Door: robbin-ooijevaar | 04 mei 2012 13:06

Review

Een iso-bestand is de digitale versie van een cd of dvd. Met brandsoftware kunt u met behulp van dit formaat bijvoorbeeld een installatie-cd van een besturingssysteem branden op een schijfje. ISO Toolkit is een soort Zwitser zakmes voor iso-imagebestanden. Daarnaast ondersteunt ISO Toolkit de standaarden nrg en cue.

U kunt met ISO Toolkit de inhoud van een iso-bestand (en andere image-bestanden) openen in Windows Verkenner. Hiervoor koppelt ISO Toolkit het bestand aan een virtuele cd/dvd-speler. Hierdoor hoeft u de schijf niet te branden om de inhoud van een iso-bestand te kunnen benaderen. Ook is het mogelijk om standaarden onderling te converteren of om zelf iso-bestanden aan te maken. Alle mogelijkheden zijn terug te vinden in duidelijke tabbladen, zoals Create image (iso maken), Convert image (image bestand omzetten naar een andere indeling) en Mount image (iso koppelen aan schijfletter). Het prettige aan ISO Toolkit is dat u het programma niet hoeft te installeren en dat er dus geen extra stuurprogramma's voor de virtuele cd/dvd-speler in Windows nodig is. Dit is bij vergelijkbare software vaak wel het geval. U kunt ISO Toolkit downloaden en achter de hand houden voor het geval u de functionaliteit van ISO Toolkit een keer nodig hebt.

ISO Toolkit ondersteunt naast iso's ook nrg- en cue-bestanden.

ISO Toolkit 5.0

Freeware

Taal Engels

Download 2.0 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: ISO Toolkit 5.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.