Kinect Star Wars verschijnt in april naast speciale Xbox 360

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 08 februari 2012 11:58

Apps & Software

Microsoft zal Kinect Star Wars op 3 april lanceren. Daarnaast doet de uitgever ook een exclusieve Star Wars Xbox 360 uit de doeken die ter ere van de game op dezelfde dag zal verschijnen.

De gelimiteerde spelconsole zal vanaf april verkrijgbaar zijn in de Kinect Star Wars-bundel. Naast de nieuwe Star Wars-game en de console in Star Wars-stijl, zit hierin ook een witte Kinect-sensor en een goudkleurige Xbox 360-controller. De bundel zal voor 399, 99 euro over de toonbank gaan.

Galactic Dance Off

In Kinect Star Wars kunnen gamers aan de slag met vijf verschillende spelmodi: Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Galactic Dance Off en Duels of Fate. Microsoft claimt dat zowel core- als casual-gamers met deze bewegingsgevoelige Star Wars-titel aan de slag kunnen.

Eerder deze week kondigde Microsoft de nieuwe Galactic Dance Off-modus voor de game aan. Hierin moeten spelers dansen op bekende popliedjes die over Star Wars gaan. In modi als Jedi Destiny en Duels of Fate kunnen Star Wars-fans aan de slag met een virtuele lightsaber.

0 Reactie(s) op: Kinect Star Wars verschijnt in april naast speciale Xbox 360

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.