Kleurplaten van Sinterklaas afdrukken

Wilt u uw kinderen even zoet houden? Met een mooie kleurplaat van Sinterklaas of Zwarte Piet zijn ze beslist een tijdje stil. Zoek alvast wat kleurpotloden of viltstiften. Wij leggen u uit waar u de mooiste kleurplaten kunt downloaden en afdrukken.

Op Kleurplaten.nl vindt u honderden kleurplaten in verschillende categorieën: gewone kleurplaten, bouwplaten (van een Sinterklaasschoen tot cadeaulabels en deurhangers), puzzels, verlanglijstjes enzovoorts. Nadat u een categorie gekozen hebt, volstaat het om op een kleurplaat te klikken. Deze verschijnt vervolgens groot in een nieuw browservenster. In Internet Explorer hoeft u enkel Afbeelding afdrukken te kiezen in het rechtermuisknopmenu. In Mozilla Firefox en Google Chrome kiest u Afbeelding kopiëren. Open vervolgens uw tekstverwerker, gebruik toetsencombinatie Ctrl+V om de afbeelding te plakken en kies Bestand / Afdrukken. Wilt u uw kind online laten kleuren? Dat kan hier ook dankzij de online kleurfunctie.

Uiteraard bestaan er nog heel wat andere goede websites waar u kleurplaten van de Sint en zijn Pieten kunt vinden. Via Schoolplaten.com is het erg eenvoudig om kleurplaten af te drukken. U hoeft enkel de Print-knop onder de plaat te gebruiken. Via Peuterplace.nl kunt u pdf-bestanden met tekeningen van de Sint downloaden en afdrukken.

© PXimport

Het aantal kleurplaten waaruit u kunt kiezen is ontzettend uitgebreid.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten