Laatste uitbreiding Gears of War 3 verschijnt 27 maart

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 februari 2012 14:30

Apps & Software

Het vierde en laatste uitbreidingspakket voor Gears of War 3, getiteld Forces of Nature, zal op 27 maart beschikbaar komen op Xbox Live. Hiermee lijkt er een definitief punt achter de Gears-trilogie te worden gezet.

Forces of Nature geeft Gears of War 3-spelers een totaal van vijf nieuwe multiplayer levels. Twee hiervan zijn remakes van levels uit eerdere Gears of War-games (Raven Down en Jacinto). De drie nieuwe maps zijn Aftermath, Artillery en Cove.

Deze vierde DLC is de laatste downloadbare content uit de Gears 3 Season Pass. Toch houdt ontwikkelaar Epic een kleine slag om de arm wat betreft eventuele nieuwe content voor de game. "Zeg nooit nooit", vertelt director Rod Fergusson.

Gears community

"Het hangt volledig af van de vraag vanuit de community. Maar het kost natuurlijk wel erg veel energie om deze DLC te ontwikkelen, en we moeten altijd kijken naar de middelen die we intern tot onze beschikking hebben. Maar als het iets is waar spelers massaal om vragen, dan zullen we er zeker naar kijken", aldus Fergusson.

Forces of Nature verschijnt op 27 maart en is voor 800 Microsoft Points te downloaden.

0 Reactie(s) op: Laatste uitbreiding Gears of War 3 verschijnt 27 maart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.