LameXP 4.03

Door: Robbin Ooijevaar | 14 februari 2012 16:31

Apps & Software

Software, mp3-spelers en telefoons kunnen overweg met mp3's. Op internet circuleren echter meerdere muziekformaten die alleen met speciale programma's zijn af te spelen. Bekende 'exotische muziekbestanden' zijn AAC, WAV, FLAC en Ogg (Ogg Vorbis). Als u per ongeluk een verkeerde indeling hebt gedownload, zet u deze met LameXP eenvoudig om naar mp3. Hiervoor heeft LameXP het juiste vertaalprogramma, ook wel encoder genoemd, nodig.

Na de installatie zoekt LameXP naar de benodigde encoders op uw computer. Voor ontbrekende encoders wordt u doorgestuurd naar een downloadsite. Om de bestanden om te zetten naar mp3, klikt u in LameXP op het tabblad Output directory en kiest u de map waar u de mp3's wilt bewaren. Ga naar het tabblad Compression en pas eventueel de kwaliteitsinstellingen aan. In het tabblad Source files kunt u met Add files de muziekbestanden aanwijzen die u wilt laten omzetten. U kunt losse bestanden opgeven. LameXP ondersteunt ook alle bekende afspeellijst-indelingen, zodat u meerdere bestanden in één keer kunt toevoegen. Bevestig met Encode now om LameXP aan het werk te zetten.

LameXP zet allerlei soorten muziekbestanden om naar hoogwaardige mp3's.

LameXP 4.03

Freeware

Taal Engels

Download 15,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: LameXP 4.03

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.