Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Lege stations tonen in de Verkenner van Windows 7

Door: Martin Gijzemijter Martin | 18 oktober 2010 17:29

None
Apps & Software

iPhones, usb-sticks, kaartlezers, er zijn nogal wat stations om weer te geven binnen Windows als u al deze apparaten hebt aangesloten. Om het allemaal iets overzichtelijker te maken toont de Windows Verkenner binnen Windows 7 geen lege stations (zoals kaartlezers zonder kaart). Maar wat als u dat juist helemaal niet op prijs stelt?

Overzicht kan handig zijn, maar voor sommige mensen betekent overzicht juist alles zien wat er aanwezig is, in plaats van niet tonen wat niet wordt gebruikt. Gelukkig is het heel eenvoudig om het verbergen van lege stations uit te schakelen. Open Windows Verkenner. Klik op het uitklapmenu Organiseren en selecteer Map- en zoekopties. Klik op het tabblad Weergave en zoek naar de optie Lege stations in de map Computer verbergen in het veld Geavanceerde instellingen (de optie bevindt zich ongeveer halverwege de lijst). Verwijder het vinkje voor de optie en klik op OK. Alle stations worden nu weergegeven in de Verkenner, zelfs als deze geen inhoud bevatten. Uiteraard is het terugplaatsen van het vinkje voldoende om de lege stations weer te verbergen, mocht u zich er toch aan gaan ergeren.

Door het aanpassen van een optie in Verkenner kunt u ook lege stations laten weergegeven.

0 Reacties op: Lege stations tonen in de Verkenner van Windows 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.