LinkedIn komt mee met Office 2013

Door: Jasper Bakker | 27 juli 2012 09:33

Apps & Software

LinkedIn lift mee met Office 2013. Een plug-in voor het zakelijke sociale netwerk is standaard geïnstalleerd met Outlook in Microsofts nieuwe kantoorpakket.

Microsoft en LinkedIn werken al sinds Office 2010 samen. De aanstaande komst van Office 2013 verstevigt de banden tussen het veelgebruikte applicatiepakket en het zakelijke sociale netwerk.

LinkedIn kondigt in een blogpost aan dat zijn Outlook Social Connector niet langer een aparte download is. De plug-in voor mailclient Outlook komt standaard mee met Office 2013. Microsoft blogt dat dit ook geldt voor Facebook, 's werelds grootste sociale netwerk.

Outlook als LinkedIn-portal

Na een eenmalige log-in op LinkedIn geeft Outlook voortaan extra profielinformatie weer over contactpersonen. Ook de activiteiten van gelinkte mensen wordt weergegeven, zoals carrièrewissels, statusupdates en conversaties die zij voeren op LinkedIn. Verder werkt het sociale netwerk nog aan een app voor de nieuwe app store voor Office. Het is nog niet bekend wat die applicatie voor Outlook aan meerwaarde biedt en wanneer het uitkomt.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: LinkedIn komt mee met Office 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.