Live tv kijken op nieuwe website Publieke Omroep NPO.nl

Door: matthijs-van-den-broek | 11 juni 2013 10:31

Nieuws

De radio- en televisieprogramma's van de publieke omroepen zijn vanaf vandaag live te bekijken en te beluisteren via de vernieuwde gezamenlijke website NPO.nl. Dit maakt de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zojuist bekend.

Alle tv-netten, themakanalen en radiozenders van de NPO staan gegroepeerd op de website. Ook UitzendingGemist is geïntegreerd in de website, maar blijft nog wel zelfstandig voortbestaan. Wie dat wil kan ook via NPO.nl programma's terugkijken.

De website NPO.nl moet de websites Omroep.nl en Publiekeomroep.nl op termijn gaan vervangen. Ook de websites van Nederland 1, 2, 3 worden na enige tijd geïntegreerd in NPO.nl.

Naast live tv kijken en radio luisteren zijn de programma’s dus terug te zien. Ook kunnen gebruikers een eigen profiel aanmaken om direct nieuwe afleveringen te bekijken of bijvoorbeeld om kijktips te delen via Twitter, Google+ en Facebook.

De NPO wil het aantal verschillende websites fors terugdringen om kosten te besparen. In de toekomst ondergaan ook de tv-zenders een naamswijziging. Nederland 1, 2 en 3 gaan dan NPO 1, 2 en 3 heten.

0 Reactie(s) op: Live tv kijken op nieuwe website Publieke Omroep NPO.nl

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.