Mass Effect Trilogy onderweg naar pc, Xbox 360 en PS3

Door: Elmar Rekers | 27 september 2012 12:44

Nieuws

Uitgever Electronic Arts heeft donderdag bekendgemaakt dat er een Mass Effect-trilogie in aantocht is. De gamebundel, met de toepasselijke titel Mass Effect Trilogy, verschijnt op 8 november voor de pc en Xbox 360.

Met de Mass Effect Trilogy halen gamers vijf discs in huis, welke verpakt zitten in een metalen doosje. Naast de drie games wordt ook een en ander aan artwork meegeleverd en is er achtergrondinformatie beschikbaar. Of alle downloadbare content aanwezig is, is onduidelijk.

Naar PlayStation 3

De box komt in eerste instantie alleen beschikbaar voor pc en Xbox 360. Dit omdat de eerste game uit 2007 nooit voor de Sony-console is uitgegeven. Mass Effect 2 (2010) en Mass Effect 3 (2012) verschenen wel op de PlayStation 3.

EA laat echter weten dat de volledige Mass Effect Trilogy "op een later moment" alsnog naar de PlayStation 3 gaat komen. Hiermee kunnen PlayStation-gamers dus eindelijk ook het eerste deel uit de serie spelen. Deze game zal ook als losse download worden aangeboden via het PlayStation Network.

De pc-game zal 49,99 euro gaan kosten en voor de console-versie moet 69,99 euro worden neergeteld.

0 Reactie(s) op: Mass Effect Trilogy onderweg naar pc, Xbox 360 en PS3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.